Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 7. aprila, smo v Športni dvorani Slovenske Konjice organizirali finalni turnir vzhodne regije v košarki za starejše učence. Na turnirju so poleg naše ekipe sodelovale ekipe OŠ Venclja Perka Domžale, OŠ Tabor I Maribor in OŠ Rudolfa Maistra Šentilj. 

V prvi tekmi so se naši fantje pomerili z ekipo iz Maribora in jo ob bučni podpori s tribun gladko premagali. Zmaga je v drugem dvoboju prinesla lažjega nasprotnika, to so bili učenci z OŠ Rudolfa Maistra. Takšno kot je bilo vzdušje v dvorani, takšna je bila tudi igra naše ekipe – odlična. Tudi drugo tekmo so fantje prepričljivo dobili.
Z dvema zmagama so zaradi boljše razlike v koših od domžalske ekipe osvojili prvo mesto in se uvrstili na finalni turnir med štiri najboljše ekipe v Sloveniji.  

Šolsko ekipo pod vodstvom učitelja Braneta Vodopivca so sestavljali: Tjaš Černec, Luka  Benić, Taij Pesjak, Gal Bračič, Blaž Žohar, Leon Bobik, Bor Repnik, Filip Ograjenšek, Gašper Kalar, Žak Tit Hlastec, Tine Podgrajšek, Tevž Neuvirt in Jure Pavlič

Dostopnost
//