Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci!

Vlada Republike Slovenije je 29. 4. 2020 sprejela Okvirni načrt sproščanja omejitvenih ukrepov, s katerim od 18. 5. 2020 dalje postopoma odpravlja omejitve na področju šolstva in predšolske vzgoje.

V ponedeljek, 18. 5. 2020, se učenci prvega triletja vračajo v šolo. Vračajo se le zdravi otroci. Po elektronski pošti ste starši učencev prve triade prejeli izjavo pred vstopom v šolo. Prosim vas, da jo po elektronski pošti vrnete do srede, 13.5.2020.

V skladu s pridobljenimi podatki vam bomo do konca tedna posredovali obvestila o natančnem poteku dela.

Od  25. 5. 2020 dalje  bodo tudi učenci 9. razreda nadaljevali šolanje v prostorih šole.

OSNOVNE INFORMACIJE O POTEKU VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA NA ŠOLI OD 18. 5. 2020 DALJE

  1. Pouka in dnevi dejavnosti bodo potekali v skupinah do 15 učencev.
  2. Dejavnosti obveznega in razširjenega programa se bodo izvajale znotraj iste skupine. Skupine ne bodo prehajale iz prostora v prostor in se ne bodo združevale. Nekatere aktivnosti, če bo to omogočalo vreme, bodo potekale tudi na prostem.
  3. Učencem 1., 2., 3. in 9. razreda, ki zaradi zdravstvenih omejitev ne bodo mogli obiskovati pouka v šolskih prostorih, bo šola v okviru zmožnosti prilagodila oblike in metode dela na daljavo. Zdravstvene omejitve so opredeljene v  priponki: sklep RSK za pediatrijo.
  4. Vzgojno-izobraževalno delo za učence od 4. do 8. razreda bo še naprej potekalo v obliki izobraževanja na daljavo.

 

Ponosni smo na vas, učenci in starši, da ste skupaj z učitelji zmogli preizkušnjo šolanja na domu. Delo ste opravili zelo odgovorno in po svojih najboljših močeh. Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Opredelitev-zdravstvenih-omejitev

Dostopnost
//