Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci!

Ponovno se je pričelo oz. se za starejše učence nadaljuje izobraževanje na daljavo. V dnevih, ko ste doma, lahko pri vas in vaših bližnjih zaznate več zaskrbljenosti, strahu in občutka nemoči. Morda se vas polaščajo jeza, žalost ali razočaranje, saj ste odrezani od vam pomembnih oseb in ne morete opravljati vsakodnevnih šolskih in obšolskih obveznosti na običajen način. Pogrešate sošolce, prijatelje, tudi člane širše družine.

V tem obdobju je še bolj pomembno, da preživite čim več časa z družino. Pogovarjate se, pripovedujte si šale, igrajte družabne igre, pojdite na sprehode, telovadite skupaj in imejte se radi.

Kljub oddaljenosti pa nam sodobna tehnologija omogoča komunikacijo in tudi mi bomo ostali povezani. Svetovalne delavke smo vam in vašim staršem na voljo za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo. Dosegljive smo preko elektronske pošte, preko katere se bomo dogovorili za način komunikacije:

Nadja Vidmajer: nadja.vidmajer@podgoro.si

Darja Marinkovič: darja.marinkovic@podgoro.si

Suzana Kline: suzana.kline@podgoro.si

Lepo vas pozdravljamo z željo, da ostanete zdravi in da se kmalu vidimo v šoli. 

V nadaljevanju prilagamo nekaj koristnih povezav.

V okviru Centra za krepitev zdravja Slovenske Konjice deluje telefon. Dosegljivi so 24 ur, vsak dan v tednu. Lahko jim tudi pišete po e-pošti:

ckz@zd-slovenskekonjice.si

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo je objavila spletne strani in telefone za pomoč vsem otrokom in staršem v primeru stisk. Povezave: 

Dostopnost
//