Skoči na glavno vsebino

V zadnjih tednih so se naši učenci pod mentorstvom učitelja Braneta Vodopivca udeležili kar treh športnih tekmovanj. Najprej so na medobčinskem tekmovanju igrali nogometaši. Z dvema zmagama so suvereno osvojili končno prvo mesto in se uvrstili na področno tekmovanje. Šolsko ekipo so sestavljali: Žan Mori, Taij Pesjak, Blaž Žohar, Matic Janžek, Lan Celcer, Juš Černec, Anže Kukovič, Jaka Veranič, Alex Riemer in Tjaš Lukovič.

Bravo, nogometaši!

13 učencev se je udeležilo maratonskega izziva. Rezultat za šolsko ekipo je prispevalo 10 najboljših učencev (Jan Martin Mlakar, Anže Kukovič, Lovro Hitrec, Blaž Matavšek, Nikola Babij, Gašper Kalar, Žak Tit Hlastec, Matevž Hojnik, Tjaš Černec in Taij Pesjak). Vsak od njih je moral preteči 2100 metrov, vsi skupaj torej 21 km. S skupnim doseženim časom 89 minut in 46 sekund je šolska ekipa dosegla 5. mesto v državi med sodelujočimi skupinami.

Čestitamo, maratonci!

Uspeh nogometašev je ponovila tudi košarkarska ekipa. Na medobčinskem tekmovanju, ki je bilo v petek, je gladko premagala obe ekipi in se veselila prvega mesta. V prihodnje jih prav tako čaka sodelovanje na področnem tekmovanju. Ekipo so sestavljali Luka Benič, Tjaš Černec, Taij Pesjak, Bor Repnik, Leon Bobik, Blaž Žohar, Gal Bračič, Tevž Neuvirt, Jure Pavlič, Filip Ograjenšek in Žak Tit Hlastec.

Bravo, košarkarji!

Dostopnost
//